zvijezdaljubavi@gmail.com



Otvoreni um bez predrasuda i samokritično razmišljanje - neka budu na "Uključeno" u svim životnim situacijama. 

Znajući da je mnogo toga podložno varijabilnosti i promjenama - nema nikakve garancije da je nešto "upisano u kamenu" i da to mora biti tako kako mi vidimo.

SVE JE PROMJENJIVO O NA SVE SE MOZE UTJECATI, PA TAKO I NA SUDBINU, PA TAKO I NA LJUDSKU VOLJU.



Zapisi, Talismani i njihove moci:


1.  Za pokornost   (Muža, žene, partnera.) / Prave se zapisi poslije Džume, Talisman'' A "' se ostavlja se pod pragom.


2.  Za emotivno vjezivanje prave se zapisi sa 2 talismana. Jedan se zakopava u zemlju a drugi mora biti zamotan i ostavljen na grani živog drveta. (ovaj zapis ne sme se ostavljati na drvetu čempresa ili stablu Jasena)


3.  Privlačenje / Ovaj zapis bazira se na datumima rodjijenja oba partnera i čuva se u jastuku naručioca.


4.  Za ostvarijanje zelja i potreba / prave se 7 zapisa koji se po 1 u noći pale na plamenu svijeće.


5.  Za berekat u kući pravi se specijalini talismani koji se ostave u kući. Dom će oblivati od napretka.


6.  Za oslobodjenje od Džina , Sihira itd / prave se tri zapisa koji se postavljaju na tri strane u kući.


7.  Za zaštitu se pišu zapisi - Tarik  i  Suretul - burudž koji se stavljaju u vodu koju ukućani trebaju piti sabajle.


8.  Brzo pridobivanje i odziv  / prave se dva Talismana i tražena osoba dolazi u najkraćem mogućem roku.


9.  Za saznanje nečega o nekome odsutnom / piše se zapis koji se čuva na Istočnoj strani kuće.


10. Ako ces nekoga opčiniti da ti udovolji svakom traženju pa i ljubavi / rade se dva zapisa koja se savijaju u trougao i stavljaju u vodu.


Molim Allaha, voljenog i velikodušnog, da podari mojoj braći i sestrama supružnika za koga se mole, a za bračne parove molim ljepši i radosniji brak. Neka vaš brak bude halal i blagoslovljen od voljenog Allaha.

Neka svaki dan započne s Bismillahom i završi s Alhamdulilah, a između toga, blagoslov Allaha neka milosti vaš dom. Neka vaša veza bude zaslađena uzajamnim suosjećanjem, željom i ljubavlju.

Poštujte jedni druge, čuvajte jedni druge, branite se i stojite jedno uz drugo. Budite podrška i potpora na koju se vaš supružnik oslanja. Ujedinite snagu i radost jedni drugima. Neka partnerov uspjeh bude i vaš uspjeh.

Molim Allaha, stvoritelja dobra, da vas učini sretnim parom. Budite ljubazni, slatki, pristojni, mirni, ali strastveni, brižni ali ne gušeći jedni druge, ne i nametljivi, snažni kao tim ali čvrsti i nezavisni individualno. Neka vas blagoslovi s obiljem zdravlja, zahvalnosti i sloge.

Neka uzajamna vjernost, odanost i iskrenost miloštuju vašu ljubav. Budite izvor umirujućeg mira ako jedan od vas bude mentalno ili emocionalno uznemiren. Neka vas vaš partner podrži da postignete svoje ciljeve i  učinite sve što je u vašoj moći kako biste im pomogli da i oni dodju do istih. Neka vas Allah zaštiti od zla, od utjecaja shaytana i iskušenja ovoga svijeta.



Comments